Rising Stars International
Rising Stars International

O nama

Rising Stars International je organizacija koja promoviše akademske i sportske kvalitete studenata sa ciljem dobijanja što veće stipendije na nekim od najprestižnijih akademskih institucija.

Trudimo se da svakom studentu pružimo priliku da se obrazuje po pristupačnoj ceni, vođeni filozofijom da uspeh na akademskom i sportskom polju ne smeju da se isključuju, već da se spajaju.

Kroz različite manifestacije kao što su sajmovi obrazovanja, sportski kampovi i šoukejsovi, pružamo besplatne mogućnosti zainteresovanim učenicima/sportistima da se upoznaju sa predstavnicima škola, saznaju više o obrazovanju u inostranstvu, testiraju svoje veštine i predstave se trenerima na adekvatan način.

Cilj i vizija

Naša misija

Naša misija je da pomognemo mladim studentima i sportistima da prepoznaju najbolju akademsku opciju za svoj dalji razvoj i stavimo ih u poziciju da budu razmontreni od strane mnogih obrazovnih institucija za dobijanje stipendije ili druge vrste pomoći. Naš cilj je da pripremimo naše kandidate da budu „studenti-sportisti“.

Smatramo da je sticanje kvalitetnog obrazovanja ključno za svakog učenika, ali zbog sistema sporta u Evropi, većina mladih studenata sportista je prinuđena da žrtvuje sport da bi bili uspešni studenti.

Klupska organizacija sportskog sistema u Evropi zasnovana je isključivo na profesionalizmu, a mladi sportisti ne mogu da drže korak sa rigoroznim standardima višeg nivoa obrazovanja dok se istovremeno takmiče na profesionalnom nivou. Način na koji su obrazovanje i sport organizovani u Severnoj Americi je suštinski drugačiji i omogućava svima da kombinuju školu i sport u isto vreme.

U poslednjih 10 godina uspostavili smo odlične odnose sa brojnim obrazovnim institucijama i koristimo našu široku mrežu kontakata da promovišemo kvalitete naših studenata-sportista kako bismo ih postavili u najbolju poziciju da im se ponudi stipendija.