Rising Stars International
Studiraj u inostranstvu

Stipendije

Glavna usluga Rising Stars International-a je da vam pomogne da dobijete akademsku i/ili sportsku stipendiju za školovanje u inostranstvu. Kao bivši studenti-sportisti koji su svoje diplome stekli u Sjedinjenim Državama, prvenstveno smo specijalizovani za obezbeđivanje stipendija za američke srednje škole i koledže, ali takođe sarađujemo i sa školama i fakultetima iz Kanade, Evrope i Azije.

Ako vam je potrebna stručna pomoć u pronalaženju škole, dobijanju stipendije, ispunjavanju svih uslova i rokova za upis i dobijanju studentske vize za željenu zemlju studiranja, tim RSI će vam rado pomoći!

Aplikacioni proces

Aplikacija za srednju školu / Univerzitet

Ako ste izabrali školu ili univerzitet na kome želite da nastavite školovanje, ali imate muke sa procesom prijave, RSI tim je tu za vas! Neke škole imaju veoma jednostavne uslove za upis, dok bi druge mogle imati veoma složene procedure upisa i možda ćete se izgubiti u procesu.

Naši agenti pomogli su stotinama studenata da se prijave, dostave sav potreban materijal za upis i ispoštuju rokove za upis. Mi pripremamo naše kandidate za intervju (video poziv) sa predstavnikom škole i pomažemo oko papirologije. Ako treba da se pripremite za standardizovane testove iz engleskog, kao što su Duolingo, TOEFL ili SAT, sarađujemo sa nekoliko škola jezika koje vam mogu stručno pomoći.

Aplikacija za studentsku vizu

VISA proces i zdravstveno osiguranje

Bilo da vam je potrebna pomoć da popunite prijavu za studentsku vizu ili samo imate nekoliko pitanja o tome, ne ustručavajte se da nas kontaktirate. Dobijanje studentske vize je obavezno za većinu studenata/sportista koji žele da studiraju u inostranstvu i svaka zemlja ima set dokumentacije koju kandidati treba da pripreme pre dobijanja vize.

RSI vam može pomoći da popunite aplikaciju za studentsku vizu, prikupite neophodnu papirologiju i pripremite vas za intervju lično, ako je intervju potreban. Takođe savetujemo našim klijentima da kupe adekvatno zdravstveno osiguranje jer bi troškovi lečenja u određenim zemljama mogli biti veoma skupi.

Posetite nas

Sajmovi obrazovanja

Da biste izabrali školu za nastavak studija u inostranstvu, možda će vam trebati više od brojeva na internetu i vaša porodica će možda želeti da lično razgovara sa predstavnikom škole. Tokom godina rada sa klijentima iz raznih zemalja, shvatili smo koliko je važno da učenici saznaju o školama koje razmatraju i čuju utiske iz prve ruke.

Agencija RSI sarađuje sa brojnim obrazovnim institucijama širom sveta čiji će vam predstavnici rado izaći u susret i odgovoriti na sva vaša pitanja. Učestvujemo i organizujemo sajmove obrazovanja na kojima brojni srednjoškolci i univerzitetski radnici predstavljaju svoje institucije i možete dobiti sve potrebne informacije. Naši edukativni sajmovi su potpuno besplatni za sve studente/sportiste zainteresovane za studiranje u inostranstvu i podstičemo vas da nas posetite!

Pokaži svoje veštine

Kampovi i šoukejsovi

Kao bivši studenti-sportisti, znamo da je pravi kontakt sa koledž trenerima ključan za dobijanje sportske stipendije. Svaki trener voli da vidi regrute lično ili na snimak igre sa šoukejsa na kom su učestvovali talentovani igrači. Jedan od najboljih načina da se nađete na radaru trenera je da učestvujete u kampovima i šoukejsevima koje treneri posećuju.

Organizujemo događaje na kojima mladi studenti-sportisti mogu da pokažu svoje veštine i dobiju stipendiju. Snimamo utakmice i šaljemo ih trenerima na fakultetima, dok neki od njih dolaze da regrutuju igrače na licu mesta. RSI savetuje sve studente-sportiste da potpuno besplatno učestvuju u našim šoukejsovima i testiraju svoje šanse za dobijanje sportskih stipendija.

Učestvujemo u raznim sportskim kampovima i neretko treniramo mlade studente sportiste. Naša strast je da pomognemo mladim igračima da poboljšaju svoju igru i podelimo naše iskustvo studiranja i igranja u inostranstvu. RSI poziva sve zainteresovane da nas kontaktiraju na sportskim kampovima kako bi saznali više o našim uslugama.